itmedical-promptitudine-in-suportul-it-oferit

ITMedical – Promptitudine in suportul IT oferit

Incheierea unui contract cu firma furnizoare de servicii IT, nu trebuie tratata cu superficialitate.
Inainte de a lua decizia definitiva, trebuie sa cunoasteti foarte bine cateva aspecte cu privire la portofoliul companiei furnizoare.

Se observa o masiva inarmare cu dispozitive tehnologizate si informatizate. Asta nu inseamna ca de acum incolo va puteti practica meseria fara obstacole. Programele si sistemele pe care le utilizati sunt realizate de catre oameni, asadar nu este o mirare ca ele sa se defecteze, sa prezinte erori sau pur si simplu sa nu mai raspunda la comenzi. Aici mai putem adauga si acele erori care apar in mod intentionat, sub pretextul de a fi schimbate.

Suportul IT este liantul dintre dumneavoastra si dispozitivele pe care munciti.
Pentru a vedea cel mai bine cu ce anume se confrunta un medic, am stat cateva ore in cabinetele mai multor medici. Pe langa pasiunea care li se poate citi pe chip in practicarea acestei meserii, am putut analiza zeci de minute pierdute, in care medicul respectiv nu putea sa faca nimic. Fie din cauza programului medical folosit, fie din vina calculatorului. Multi nu beneficiau de suport IT, iar cei care aveau pe cineva insarcinat sa rezolve astfel de probleme intampinau alte greutati. Tehnicianul IT nu era de gasit sau amana momentul in care se putea ocupa de problema, iar acolo unde se raspundea prompt, consturile unei interventii erau uriase, ba chiar specificate in euro.

In acel moment am observat un lucru vital care lipseste in oferta de servicii IT: RAPIDITATEA. Rapiditatea in colaborare cu Exigenta si Calitatea ne caracterizeaza stilul si ne recomanda medicilor care apeleaza la serviciile noastre.

Medicul lucreaza cu oameni, care de cele mai multe ori se afla in cabinet pentru ca au o problema. Asadar in momentul in care mergem la medic sa beneficiem de tratament, nu vrem sa auzim cum acesta se plange de programe care nu functioneaza sau dispozitive stricate. Am vazut cu ochii nostri cat de frustrant poate fi pentru un medic, care are un bolnav in cabinet, sa ii explice ca nu ii poate oferi reteta medicala pentru ca programul nu functioneaza.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu cei mai prompti tehnicieni IT
– sunati si problema este deja rezolvata –

Lasati un comentariu