reinstalare-cititor-carduri-sanatate

Reinstalare cititor carduri de sanatate

Nu trebuie sa va ingrijorati in cazul in care sunteti nevoit sa schimbati calculatorul / laptopul sau daca sistemul de operare refuza sa mai recunoasca cititorul. Din acest motiv, va oferim serviciul de reinstalare cititor carduri, iar specialistii nostri IT va vor rezolva problema. Tot ce trebuie sa faceti este sa dispuneti de un cititor de carduri de sanatate pe care sa il conectati la calculatorul sau laptopul de pe care utilizati programul SIUI. Orice problema cititor carduri pe care o intampinati, noi vom gasi cea mai eficienta si rapida solutie pentru dumneavoastra. Avantajul acestui serviciu este faptul ca operatiunea se poate efectua prin Teamviewer.

Asigurati-va ca ati luat la cunostinta Termenii & Conditiile serviciilor IT oferite de catre noi.

Pretul acestui serviciu este:

30 LEI

3 comentarii la “Reinstalare cititor carduri de sanatate

 1. Dr. Margareta Baboiu a spus:

  Am trecut de curand de pe desktop pe tableta. Am fost incantata sa aflu ca pot utiliza programul SIUI si cititorul de carduri si de pe tableta. Nu m-am descurcat cu instalarea dar in scurt timp s-a rezolvat.

  Mii de multumiri.

 2. Dr. Chitoc Eugen a spus:

  Recunosc faptul ca am incercat sa instalez singur cititorul de carduri. Dupa cateva esuari am sunat si mi-a fost rezolvata problema in 5 minute.
  Macar acum stiu unde sa apelez.
  Bravo ITMedical

 3. Dr. Anghescu Ioana a spus:

  A descurs destul de repede instalarea. Super!!

Lasati un comentariu