microsoft-windows-xp

Renuntati acum la Windows XP

Daca inca mai folositi Windows XP pe calculatorul / laptopul dumneavoastra este timpul sa faceti pasul urmator: trecerea la Windows 7.

La o scurta comparare a celor doua sisteme de operare, putem lesne constata ca Windows 7 spre deosebire de XP, este o alegere mult mai buna in special in cazul oamenilor de afaceri. Intr-o companie, costurile alocate pentru sistemul de operare, sunt mult mai ridicate in cazul companiilor care utilizeaza Windows XP, in comparatie cu cei care utilizeaza Windows 7. Este stiut faptul ca cheltuielile tind sa creasca, in momentul in care un produs este utilizat pentru o perioada mai indelungata decat a fost el proiectat sa functioneze.

Ce mai evidenta schimbare intre cele doua sisteme de operare sunt gadget-urile care pot fi plasate oriunde pe ecran.

Windows 7 in comparatie cu XP, are nevoie de mult mai putine resurse pentru a functiona, este mult mai usor de utilizat, de asemenea se instaleaza mult mai rapid. Pentru a beneficia de toate functiile Windows 7 se recomanda o instalare a intregului sistem, cei care vor alege sa faca o simpla migrare de sistem (update) risca ca multe aplicatii sa nu functioneze corect.

De asemenea este foarte important, daca calculatorul pe care il utilizati este vechi, daca are destule resurse pentru a rula noul sistem de operare. In cazul in care detineti un calculator mai vechi puteti achizitiona unul mai performant la un pret extrem de accesibil.

Odata cu serviciile oferite, IT Medical ofera consultanta in alegerea unui calculator sau laptop, corelat la necesitatile dumneavoastra. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati la numerele de telefon 0744.700.010 / 0734.623.043 sau la adresa de e-mail: office@itmedical.ro.

Lasati un comentariu