servicii-siui-de-calitate

Servicii SIUI de calitate

SIUI (Sistemul Informatic Unic Integrat) a fost implementat de CNAS pentru eliminarea fraudelor si eficientizarea serviciilor medicale. Atat SIUI, cat si cardul national de sanatate sunt proiecte menite sa schimbe modul de lucru in sanatate, dar in realitate medicii intalnesc tot felul de dificultati.

Deseori, medicii se lovesc de probleme SIUI care le ingreuneaza munca, fiind efectiv intrerupti din consultatii. Din acest motiv, noi, cei de la ITMedical oferim tuturor medicilor Servicii SIUI, pentru a le rezolva problemele pe care le intampina sistemul, prin TeamViewer sau daca este nevoie ne deplasam la sediul clientului. Printr-un singur apel telefonic putem spune ca problema dumneavoastra este ca si rezolvata. Specialistii nostri IT sunt pregatiti sa gaseasca cele mai eficiente solutii pentru problemele tehnice pe care le intalniti.

Nici baza de date SIUI nu este de neglijat. Cu totii stim ca informatiile pacientilor sunt extrem de importante pentru orice medic; astfel, va oferim serviciul de salvare baza de date SIUI pentru siguranta informatiilor dumneavoastra. Puteti opta pentru salvare date SIUI pe card de memorie sau pe serverul ITMedical. Desigur, confidentialitatea si siguranta sunt garantate de catre ITMedical.

In urma implementarii cardului de sanatate, medicii au fost nevoiti sa isi achizitioneze cititoare card de sanatate si foarte multi dintre ei au intampinat dificultati. Din acest motiv, venim in ajutorul medicilor cu servicii de calitate de instalare/reinstalare cititor carduri si orice problema cititor carduri. Echipa noastra este pregatita sa preia si sa rezolve fiecare neregula intampinata in modul de functionare al cititoarelor sau al sistemului.

Serviciile oferite de ITMedical se remarca prin calitate si seriozitate. Specialistii nostri IT va vor satisface toate nevoile in materie de suport IT, pentru a va spori activitatea la cabinet.

Lasati un comentariu